UCAPAN PENUH MAKNA SUAMI BUAT ABBY SEMPENA ULANG TAHUN PERKAHWINAN KE-5

” 5 Tahun Kita Bersama Abby Kekal. 5 tahun kita membina istana ini cinta@abby_abadi112. Meratap dikala ini, kala jemari jari menitip perkata untukmu. Sepanjang 5 tahun ini lah saya sentiasa berlega hati dengan nikmat serta tepercaya yang Allah bagikan pada ku ini, kasih cinta yang tidak sempat pudar.

” Cinta, 5 tahun maaf diri ini sedang kandas jadi suamimu yang terbaik. 5 tahun, diri ini sedang terasa belum sempurna, justru sedang banyak kekurangan, maaf betul cinta. Tetapi, 5 tahun ini, anda sangat sempurna buat ku. Tindakan kasih cinta mu tetap merimbun dalam diri mu

” Ketabahan mu mengalami liku- liku kehidupan tanpa terdapat keluhkesah. Anda sabar hadapi segalanya, meski terdapat kalanya anda dihimpit kegelisahan tetapi itu tidak memudarkan kasih sayangmu pada diri ini. Kutitipkan berkah, supaya Allah tempatkan mu di syurgaNya bersama mereka yang jadi pacar Allah, diberkati serta dirahmati kehidupanmu sampai akhir hidup,” tuturnya.

” Cinta maafkan diri ini, atas seluruh kekurangan serta adakalanya melimpahkan hidup kamu. Betul Allah, Saya bersujud sehina- hinanya dihadapanMu ini. Anda peliharalah isteriku sebaik- baiknya. Janganlah diserahkan kesulitan dalam hidupnya, anda bagikan kebahagian untuknya. Anda tinggikan darjatnya, tempatkannya disyurgaMu bersama mereka yang jadi kekasihMu.

” Betul Allah, Ku berhenti tiap apa yang isteriku jalani. Tidak terdapat satu kekeliruan juga ia jalani terhadapku. Catitkan seluruh kebaikan yang isteriku jalani supaya bisa beratkan timbangan kebaikan kebaikannya esok,” demikianlah catat suami pada biduan serta pelakon Abby Kekal iaitu Faizal Zakaria yang menitipan perkataan eksklusif sempena balik tahun perkahwinan mereka yang ke- 5 tahun.

Bagi Faizal, air matanya mengalir sewaktu menuat naik perkataan itu kerana sangat berlega hati dikurniakan isteri yang sebaik Abby. Tambahnya lagi, sejauh 5 tahun ini, Faizal menyifatkan ini ialah detik sangat sempurna di dalam hidupnya.

Perkataan itu dikongsikan oleh Faizal menerusi akaun Instagram kepunyaannya. Pada era serupa, Faizl ikut menitipkan berkah mudah- mudahan Allah memelihari serta mencintai isterinya yang terkasih itu. Terdahulu, Faizal serta Abby mendirikan rumah tangga pada bertepatan pada 14 Ogos 2015.

Pendamping itu sempat dikurniakan anak pra- matang tahun kemudian, tetapi tewas bumi sesudah 70 hari dilahirkan. Setelah itu pendamping itu membuat ketetapan buat mengutip 3 orang anak ambil iaitu Muhammad Daiyan Fayyadh, Maisara Dayana Fathia serta Maira Darda Farisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *