ORANG TAK PERNAH RASA PERCERAIAN AKAN SENTIASA MEMERLI” – NOURUL

 

” Terbaca komen- komen berupa hencapan pada adik yang aku tahu saat sebelum ia popular lagi iaitu Sharifah Keamanan pula pada kakaknya yang bagus batin Sharifah Shahira. Aku jadi kaget serta khawatir,.. mengerikan juga terdapat. Orang tidak sempat rasa perceraian serta perpisahan hendak sentiasa memerli… hendak sentiasa mengata serta sentiasa menyumpahi.

” Ketahuilah. Kita seluruh orang. Hidup ni terdapat putarannya,” begitu catat biduan Nourul Wahab yang jengkel dengan aksi sedikit netizen yang melemparkan perkata kesat pada Sharifah Keamanan sesudah pelakon itu mendedahkan telah berpisah baru- baru ini.

Nourul mengatakan, suasana kejatuhan rumah tangga yang lagi dilewati Sharifah Keamanan berat difahami oleh orang yang tidak sempat lewat fasa itu. Pada 9 Julai, Sharifah Keamanan mendedahkan telah berakhir dengan juruterbang Aliff Adha semenjak Mei kemudian. Pendamping ini dikurniakan seseorang sinar mata wanita bernama Anais Adha yang berumur 3 tahun.

Dalam pada itu, Nourul menasihati orang marak biar sentiasa melindungi tutur tutur supaya tidak menyinggung perasaan orang lain. Tambahnya, tidak orang yang sempurna justru seorang itu butuh sentiasa perbaiki diri buat jadi lebih bagus pada era hendak tiba.

” Janganlah awasi hidup orang, tetapi awasi hidup kita yang kita tidak ketahui apa nak jadi pada kita pada era hendak tiba. Tengok kain sendiri sobek tidak. Tuding menunjuk pada orang buat satu jemari, yang tiba pada kita 4 jemari lagi.

” Tutur orang macam- macam, tetapi sesungguhnya bukan orang tu yang kita tutur. Tetapi kita tuding menunjuk siapa kita sesungguhnya. Mudah- mudahan diberi petunjuk oleh Allah bikin kita seluruh. Tidak siapa yang sempurna. Jadi kita perbaiki diri jadi lebih bagus… sesiapa saja,” nyata Nourul.

Nourul sempat hadapi kekalahan rumah tangga bersama komposer Ajai pada tahun 2007. Hasil persekutuan hidup mereka dikurniakan seseorang sinar mata wanita iaitu Cantik Nazirah yang berumur 21 tahun. Ia setelah itu berkahwin dengan Eric Daniel Depp, 55, pada pada 6 Boncong 2012 serta dikurniakan 3 orang sinar mata iaitu Zachary Depp, 7, Raphael Depp, 5, serta Isabella Depp yang berumur satu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *